Bevers

Meisjes en jongens van 5 tot 7 jaar. We spelen veel samen en ontdekken de wereld om ons heen.

Voor meer info over de Bevers

Welpen

Meisjes en jongens van 7 tot 11 jaar. Hou je van stoere dingen doen maar misschien ook wel van knutselen?

Voor meer info over de Welpen

Scouts

Meisjes en jongens van 11 tot 15 jaar. We leren echte scouting technieken. We doen altijd iets bijzonders.

Voor meer info over de Scouts

Explorers

Jongeren van 15 tot 18 jaar. De Explorers bepalen zelf hun programma. Ze gaan regelmatig op kamp.

Zaterdag 18 Maart

vandaag hebben we de mini pio kist uit de kast gehaald. Met wat voorbeelden werden de mooiste bouwwerken gerealiseerd. Bruggen, Piramides, Torens, een katapult, teveel om op te noemen. Met veel aandacht en concentratie ( het viel misschien niet op maar dat kwam omdat het stil was....) hebben we gewerkt. Een beetje constructie hielp wel om te voorkomen dat het instabiel werd, en na een uurtje stond er dan ook het nodige waar iedereen terecht trots op mag zijn !.

na de pauze moest het helaas weer afgebroken worden, gelukkig hebben we de foto nog ?

Vervolgens speelden we de ballonnen race . Elk nest had 10 ballonnen met daarin telkens een opdracht die met het hele nest uitgevoerd moest worden. Eerst moest de balonkapot geprikt worden en daarna opdrachten. Variatie genoeg, een raadsel, een reken opdracht, een rondje om het gebouw of stenen zoeken en die op exact dezelfde plek terugleggen, gelukkig was er ook een vrijstelling. Al met al een heleboel actie met een spannende finish. Maar zoals altijd meedoen is belangrijker dan winnen.

En om ook de laatste energie van deze ochtend eruit te krijgen sluiten we af met een portje killerball, doet het altijd goed en ook vandaag was het spannend tot het eind. Al viel op dat de leiding er al snel uit lag.

 

Toegang

Inloggen voor leiding en bestuur

Leiding bij Scouting? Ik?

Leiding gezocht!

Waarom zoeken wij leiding? Om de huidige grootte van de groep te kunnen behouden of zelfs te kunnen groeien, hebben we altijd leiding nodig!