Bevers

Meisjes en jongens van 5 tot 7 jaar. We spelen veel samen en ontdekken de wereld om ons heen.

Voor meer info over de Bevers

Welpen

Meisjes en jongens van 7 tot 11 jaar. Hou je van stoere dingen doen maar misschien ook wel van knutselen?

Voor meer info over de Welpen

Scouts

Meisjes en jongens van 11 tot 15 jaar. We leren echte scouting technieken. We doen altijd iets bijzonders.

Voor meer info over de Scouts

Explorers

Jongeren van 15 tot 18 jaar. De Explorers bepalen zelf hun programma. Ze gaan regelmatig op kamp.

Vandaag was het idee om naar de Korte Duinen te fietsen, het was er mooi weer voor en het is altijd goed om met de groep even te oefenen voor we op kamp gaan. Op de heenweg door Hoogland-West via de fietsbrug naar Soest. Onderweg kwamen we even in de verleiding om wat arme dieren te redden die bij de opvang waren ondergebracht. Toch maar doorgefietst althans tot halverwege want daar liep een ketting van de fiets en die kregen we er niet zomaar weer op zelfs niet met Bicycle Man in ons midden.

Met wat vertraging kwamen we aan in de Korte Duinen en na wat gedronken te hebben speelden we het spel Levend Tetris, een leuk spel wat we later zeker nog eens moeten opzoeken als we er wat meer tijd voor hebben.

De ketting bleek er niet alleen af gelopen, hij was ook gebroken en omdat we samen uit samen thuis belangrijk vinden zijn we op tijd weer naar het Eiland vertrokken waar we met enige vertraging aankwamen en konden sluiten.

Het fietsen verliep allemaal prima, zeker op de terugweg kwam er al routine in de manier waarop we met de hele groep soepel bij stoplichten overstaken en we als groep bij mekaar blijven. En als er een auto kwam gingen we we net zo snel achter elkaar fietsen als weer terug naar 2 naast elkaar. Complimenten en ik kijk ernaar uit om met Het Grote Kamp met Hemelvaart weer op pad te gaan !.

 

Toegang

Inloggen voor leiding en bestuur

Leiding bij Scouting? Ik?

Leiding gezocht!

Waarom zoeken wij leiding? Om de huidige grootte van de groep te kunnen behouden of zelfs te kunnen groeien, hebben we altijd leiding nodig!