Bevers

Meisjes en jongens van 5 tot 7 jaar. We spelen veel samen en ontdekken de wereld om ons heen.

Voor meer info over de Bevers

Welpen

Meisjes en jongens van 7 tot 11 jaar. Hou je van stoere dingen doen maar misschien ook wel van knutselen?

Voor meer info over de Welpen

Scouts

Meisjes en jongens van 11 tot 15 jaar. We leren echte scouting technieken. We doen altijd iets bijzonders.

Voor meer info over de Scouts

Explorers

Jongeren van 15 tot 18 jaar. De Explorers bepalen zelf hun programma. Ze gaan regelmatig op kamp.

De vakantie is weer voorbij, waar waren we ook alweer gebleven !. Bij het Insigne Koken natuurlijk !. In de eerste opkomsten maakten we heerlijke cupcakes en smoothies en leerden we al aardig wat over wat er zoals bij koken komt kijken. Vandaag pakten we de draad op bij het proeven van verschillende smaken zoals zuur, zoet, bitter en zout. het was wel moeilijk om op je tong aan te geven waar je die smaak precies proeft maar sommigen lukte het heel aardig. Het blind en met je neus dicht proeven van verschillende smaken was ook wel lastig maar onverwacht hadden we er ook best veel goed geraden. We leerden er wel van dat smaken niet alleen door je tong bepaald worden maar een combinatie van zien, ruiken en proeven is.

Dit afgewisseld met een afval race en het bouwen van een zo hoog mogelijke houtstapel en een kampvuurtje maakten het tot een afwisselend programma.

Klein puntje was dat de leiding even de weg kwijt was qua popcorn maken... daar gaan we hard op oefenen en maken we dit seizoen zker nog goed met jullie.

Tot slot hebben we vandaag ook de agenda bijgewerkt zodat u nu ook kunt zien wat we voornemens zijn om tot de zomervakantie te gaan doen. 

Toegang

Inloggen voor leiding en bestuur

Leiding bij Scouting? Ik?

Leiding gezocht!

Waarom zoeken wij leiding? Om de huidige grootte van de groep te kunnen behouden of zelfs te kunnen groeien, hebben we altijd leiding nodig!